Single Sign On (SSO)

Als jouw organisatie gebruik maakt van een Microsoft 365-account, kun je gebruik maken van de Single Sign On-optie in Prostream. Hiermee log je in op Prostream met jouw Microsoft-account.

Om in te loggen met Azure AD op Prostream, kan het nodig zijn (eenmalig) enkele configuratie stappen te voltooien. Dit is afhankelijk van de instellingen binnen Azure AD. Neem hiervoor contact op met de Azure AD beheerder van jouw organisatie.